Sukukokous Heinäveden Valamossa 27.7.2007

Sormusten Sukuseura ry piti vuosikokouksensa Heinävedellä, Valamon luostarin kulttuurikeskuksen kokoussalissa 28.7.2007.  Tilaisuuteen osallistujia oli noin 40.   Vuosikokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kari U. Pesonen, joka johti taitavasti  paikoin vilkkaaksikin käynyttä keskustelua seuran tulevasta toiminnasta. Yhdessä todettiin, että tärkeintä on saada ensin jäsenpohjaa laajemmaksi, jotta voitaisiin myöhemmin koota ja täydentää Sormusia koskevat sukututkimukset ja mahdollisesti toteuttaa myös sukukirja. Hallitus sai valtuudet aktiivisen jäsenhankintakampanjan toteuttamiseksi. Seuraava sukutapaaminen päätettiin järjestää v. 2009. Jäsenmaksuksi vuosille 2008-2010 hyväksyttiin 10 euroa/v. Vuosikokouksen päätöksiä toteuttamaan valittiin seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi seuran puheenjohtajaksi edelleen Juhani Sormunen ja varapuheenjohtajaksi Pauli Sormunen sekä hallituksen jäseniksi Ari Sormunen, Olavi Sormunen, Reino Sormunen, Veijo Sormunen ja Lahja Voutilainen (ks. yhteystietoja).
VUOSIKOKOUS 2007