LIITTYMINEN

Liittyminen sukuseuraan

Sormusten sukuseuran sääntöjen mukaan "Sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta on sukuun kuuluva, tai joka avioliiton kautta on siihen liittynyt. Sukuseuran jäsenet hyväksyy seuran hallitus." Sukuseuran ainaisjäseneksi katsotaan jäsen, joka yhdellä kertaa suorittaa jäsenmaksun kymmenkertaisena. Seuran jäsenen alle 18-vuotiaat lapset voivat liittyä seuraan nuorisojäseninä, jotka ovat vapaat jäsenmaksusta ja joilla ei ole äänioikeutta seuran kokouksissa. Varsinaisilta jäseniltä perittävän vuotuisen jäsenmaksun suuruudesta päättää vuosikokous. Vuosikokouksen päättämät jäsenmaksut vuodelle 2016 ovat seuraavat: varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 12 euroa/vuosi ainaisjäsenen jäsenmaksu on 120 euroa  Näiden lisäksi laskutetaan kaikilta jäseniltä lisäjäsenmaksua 25 euroa/vuosi sukukirjan tekemistä varten. Jäsenille lähetetään jäsenmaksulomakkeet keväisin lähetettävän jäsentiedotteen mukana. Jäseneksi voit liittyä lähettämällä täytetyn jäsentietolomakkeen postitse rahastonhoitajalle tai lähettämällä täytetyn jäsentietolomakkeen skannattuna sähköpostitse rahastonhoitajalle tai lähettämällä vastaavat tiedot tiedot sähköpostitse rahastonhoitajalle ja viestin otsikoksi “Liittyminen Sormusten sukuseuraan” Lomake lähetetään postiosoitteeseen: Jaana Sormunen, Haarakastie 58, 70800 KUOPIO tai sähköpostiosoitteeseen: jaana.sormunen@dnainternet.net. Jäsentietolomakkeella jäsenet voivat  myös täydentää tietojaan tai ilmoittaa tietojen muutoksista. Tietoja Sormusten sukuseuran toiminnasta ja jäsenyydestä voit saada ottamalla yhteyttä seuran hallitukseen tai toimihenkilöihin (kts. yhteystiedot). JÄSENTIETOLOMAKE (pdf)
Etusivu Ajankohtaista Sormusten suku Säännöt Liittyminen Yhteystiedot Sukukirja Jäsentiedotteet Tapahtumat