Sukutapahtuma Lieksassa Hotelli Pielisessä 22.7.2006

Sormusten Sukuseura ry järjesti sukutapahtuman Lieksassa Hotelli Pielisessä lauantaina 22.7.2006, klo 10 alkaen. Aluksi puheenjohtaja Juhani Sormunen toivotti noin 60 osallistujaa tervetulleiksi tilaisuuteen. Lieksa- Pielisjärvi Seuran puheenjohtaja Terttu Heiskanen-Timonen piti mielenkiintoisen esitelmän Pielisjärven asutushistoriasta.   Yhteisen ruokailun ja vapaan seurustelun jälkeen Sukuseurojen Keskusliiton (SSK) hallituksen jäsen Matias Eronen kertoi sukuseuratoimintaan ja sukututkimukseen liittyvistä asioista. Hän lahjoitti SSK:n puolesta Sormusten sukuseuralle teoksen ”Euroopan monarkit”. Tilaisuuden aikana osallistujilla oli myös mahdollisuus tutustua SSK:n julkaisuihin ja Sukuviesti-lehteen, jonka moni tilasikin edulliseen jäsenhintaan. Ohjelman jälkeen oli järjestetty osallistujille mahdollisuus tutustua Vuonislahden Paaterissa sijaitsevaan kuvanveistäjä Eva Ryynäsen museona toimivaan ateljeekotiin, galleria-kahvilaan ja ainutlaatuiseen Paaterin kirkkoon sekä Lieksassa sijaitsevaan Pielisen museoon.
SUKUTAPAHTUMA 2006